Drogerie Natura świętują 20 urodziny z MDI Group

Drogerie Natura zaprosiły do współpracy Agencję Reklamową MDI Group przy tworzeniu strategii komunikacji z okazji 20-lecia istnienia sieci sklepów.

Cel kampanii

W ramach urodzinowej komunikacji agencja przygotowała strategię kampanii 20 pięknych lat razem.

Drogerie Natura już od 20 lat towarzyszą kobietom nie tylko w utrwalaniu piękna fizycznego, ale też pięknych chwil i wspomnień, które pozostaną w ich pamięci na zawsze. Drogerie Natura zmieniały się (i nadal się zmieniają!) razem ze swoimi klientkami po to, by móc je wspierać w każdym momencie ich życia – aby zawsze mogły pielęgnować swoje piękno, zgodnie z ich aktualnymi potrzebami i dostosowaniu do trendów. Chcieliśmy to pokazać za pomocą pozytywnej komunikacji, która trafi do rzeszy klientek Drogerii.

Izabela Łuckoś, New Business Manager, Agencja Reklamowa MDI

Zakres działań

Przygotowano loteryjny konkurs z atrakcyjnymi nagrodami, key visual, landing page i materiały reklamowe promujące akcję.
Kampania 20 pięknych lat razem

Przebieg akcji

Od  7 sierpnia 2017 przez 8 tygodni posiadaczki karty Natura mogły brać udział loteryjnej grze, w trakcie której mogły wygrać: wycieczki za 10 tys. zł, rowery marki Le Grand, karty podarunkowe, czy zestawy kosmetyków, natomiast szczęśliwa zwyciężczyni 1 października 2017 mogła odebrać wygraną w ostatecznym losowaniu  Toyotę Yaris.